Tallerkenanrettede menuer
Sammensæt selv den ønskede menu
Forretter:

- Hjemmerøget laks med agurk, salturt samt rygeost dressing og friske krydderurter hertil sprødstegt ventreche
- Vitello tonato med røget tun, parmesan, kapers samt urter fra skoven
- Carpaccio af okse med friske figner, sprødstegte østershatte samt trøffelolie og parmesan
- Salat med hjemmerøget andebryst, appelsindressing samt spicy nødder
- Torsketatar med syrlige æbler, chili, vanille og grillet peber hertil sprød crouton samt petit salat
- Bouillabaisse med fisk og skaldyr hertil aioli tilsmagt med safran

Hovedretter:
Fisk:
- Pighvar muginoise(farseret med foie gras, kammuslinger) hertil selleri chou croute samt sauternesauce og
- rødbedecrudite tilsmagt med sennep og peberrod*
- Casa Kåtrups torsk i karrusel (bacon paneret torsk, rødbedecoulis, sennepssauce, kapers, æg, peberrod)
- Bagt laks med beurre de tomat hertil saute af hvidløg, savojkål og skorzonerrødder samt dild kartofler

Kød:
- Svampe farseret perlehønebryst med årstidens bagte rodfrugter samt sauce provencal 
- Granulat(hvidløg, citronskal, timian) stegt oksemørbrad med madagaskarpeber sauce hertil confit kartoffel og ristede pastinakker*
- Krebinet af svinekæber med cassoulet af hvide bønner i rosmaringlace serveret med abrikosglaseret rosenkål 

Desserter:
- Chokoladefondant med karamel syltede pære hertil hasselnødde parfait
- Tart tatin med æble hertil økologisk vanilleis fra Vebbestrup
- Let frossen tiramizu med mokkasirup og vanille syltede kirsebær
- Udvalg af oste med behørig garniture

3 retter……… 275,- pr. kuvert
2 retter……… 235,- pr. kuvert
* Tillæg på kr. 25,-

Tekst billede
Nørlunds Gæstebud
Casa Kåtrup
Se fødevare kontrol