Gourmet kokkeskole

Vores eksklsuive "Gourmet kokkeskole" er for dig, der er madinteresseret og gerne vil tre trin op af den gastronomsike stige under hyggelige og uhøjtidelige former.

Formålet er at tilegne sig en basisviden om sæsonens råvarer og få kendskab til grundtilberedningsmetoder ved 
fremstilling af supper, saucer, kød, fisk og ikke mindst desserter. Det hele vil blive krydret med masser tips og tricks.

Der bliver taget udgangspunkt i råvarer der tilgængelige for enhver, og der lægges vægt på at det køkkengrej der bliver brugt, er noget der normalt findes i en husholdning.

Kurset strækker sig over tre gange af fem timers varighed, og alle kommer gennem tilberedning af forret, hovedret og dessert. Hver gang afsluttes naturligvis med at det veltillavede måltid nydes i fællesskab.

Under hele forløbet vil der være fri adgang til isvand, saft og frugt. Der vil desuden være mulighed for at købe et godt glas vin til maden for en rimelig pris.


Pris pr. pers. for tre gange 3.000,- kr.

Min. antal 9 pers. max. antal 12 pers.

Tekst billede
Nørlunds Gæstebud
Casa Kåtrup
Se fødevare kontrol