Casa Kåtrup er et kreativt madværksted, kursus og cateringvirksomhed. Grundlagt i 2006 af Martin
Knudsen, der er udlært kok på en københavnsk Michelin-restaurant, og efterfølgende med mange års
erfaring som henholdsvis køkkenchef og med egen anerkendt restaurant.
Casa Kåtrup er centralt beliggende mellem Randers og Hobro i naturskønne omgivelser med eng og skov
som nærmeste naboer.
Virksomheden – og dermed køkkenet – har til huse i en gammel landejendom fra 1890, med egen
køkkenhave og frugtlund.
Vores madmæssige værdigrundlag tager i videst mulige omfang udgangspunkt i:
Økologi
Dyrevelfærd
Bæredygtighed
Lokale råvarer
Den vilde natur
Vores madfilosofi er altid baseret på:
God, veltilberedt og sæsonbetonet mad
Oplevelser/smag er i højsædet
Sanseligt køkken – rene smage, hvor alle sanser bliver stimuleret
At få den vilde natur ind i maden
En ærlig og ukompliceret tilgang til mad, hvor vi finder stor inspiration i naturen, ild, røg og enkle
tilberedningsmetoder.