Stifter og indehaver af Casa Kåtrup er Martin Knudsen.
Martin Knudsen er udlært kok i 1998 fra Michelin-restauranten Nouvelle i hjertet af København. Derefter
arbejdede han på forskellige restauranter i København – blandt andet som køkkenchef på den legendariske
Café Victor.
I 2006 vendte Martin sammen med familien hjem til Jylland og startede cateringfirmaet Casa Kåtrup, der
siden har stået for mad-ud-af-huset til alverdens fester og arrangementer.
I 2010 slog Martin dørene op til Nørlunds Gæstebud ved Nørlund slot i Himmerland. Nørlunds Gæstebud
blev hurtigt en anerkendt gourmetrestaurant, der blandt andet kom i White Guide og høstede flere
topkarakterer hos madanmeldere.
Udover at være en anerkendt restaurant var Nørlunds Gæstebud også rammen om store og små selskaber,
madkurser og andre arrangementer og events med fokus på kulinariske oplevelser – naturligvis baseret på
lokalområdets råvarer, økologi og bæredygtighed.
Madkurser, teambuilding og formidling har altid været en væsentlig del af Martin Knudsens virke – og er
det fortsat.