contents here


Private dining: Unik gourmetoplevelse


En helt særlig aften med en gourmetoplevelse i særklasse i egne private rammer. En aften, hvor I kan nyde
et fantastisk måltid og koncentrere jer om nærværet med jeres gæster.

Udover en menu i særklasse kan vi også være behjælpelige med sammensætning af vinmenu og ikke-
alkoholisk drikkemenu.

Vores sommelier kan være behjælpelig med sammensætning af vinmenuer efter jeres ønske og naturligvis
tilpasset menuen – dette uanset om I er til klassisk vin eller mere biodynamisk naturvin.

Har I specielle ønsker til menuen, tager vi naturligvis udgangspunkt i dette, men et bud på en aktuel
vintermenu til private dining kunne være:

Snacks:
Rimmet lakseryg med grov sennepscreme og blomsterkarse
Røget krondyr med enebærmayo, syltede svampe og sprøde, blå kartofler

Forret:
Let spicy græskarsuppe med torskeballotine, spinat og brændt porre

Mellemret:
Svinekæber, tilberedt i mørkt øl, æblekompot og syltede løg

Hovedret:
Rosastegt okse med confiteret kartoffel, grillet grønt og rødvinssauce

Ost:

3 gode oste med behørig garniture 

Dessert:
Mørk chokolademousse med mocca, syltede kirsebær og knas

Snacks samt 5-retters menu: kr. 850,-  
Kok pr. time: kr. 500,- (ca. 4-5 timer)
Tilkøb af vinmenu: fra kr. 500,- pr. person

Ved min. 10 couverter.


Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image