contents here
Private dining: Unik gourmetoplevelse
En helt særlig aften med en gourmetoplevelse i særklasse i egne private rammer. En aften, hvor I kan nyde
et fantastisk måltid og koncentrere jer om nærværet med jeres gæster.
Udover en menu i særklasse kan vi også være behjælpelige med sammensætning af vinmenu og ikke-
alkoholisk drikkemenu.
Vores sommelier kan være behjælpelig med sammensætning af vinmenuer efter jeres ønske og naturligvis
tilpasset menuen – dette uanset om I er til klassisk vin eller mere biodynamisk naturvin.
Har I specielle ønsker til menuen, tager vi naturligvis udgangspunkt i dette, men et bud på en aktuel
vintermenu til private dining kunne være:
Snacks:
Rimmet lakseryg med grov sennepscreme og blomsterkarse
Røget krondyr med enebærmayo, syltede svampe og sprøde, blå kartofler
Forret:
Let spicy græskarsuppe med torskeballotine, spinat og brændt porre
Mellemret:
Svinekæber, tilberedt i mørkt øl, æblekompot og syltede løg
Hovedret:
Rosastegt okse med confiteret kartoffel, grillet grønt og rødvinssauce
Ost:
3 gode oste med behørig garniture
Dessert:
Mørk chokolademousse med mocca, syltede kirsebær og knas
Snacks samt 5-retters menu: kr. 850,-
Kok pr. time: kr. 500,- (ca. 4-5 timer)
Tilkøb af vinmenu: fra kr. 500,- pr. person
Ved min. 10 couverter.