Buffeter
Buffet 1
- Laks bagt med tomat tappenade hertil fennikelcrudite og purløgscreme
- Rødvinsmarineret Flanksteak
- Lun salat med bagt græskar, feta og skalotteløg vendt i rosmarin-honningdressing
- Pastasalat med grillede grøntsager, mozzarella og krydderurter
- Blandet salater med nødder og pære samt citrusvinaigrette
- Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. couvert………………… 210,- kr.
Inkl. Æble crumple med citrus vanille creme
Pris pr. couvert………………..…235,- kr.

Buffet 2
- Hjemmerøget laks med sauce tatar, petit salat og æblechutney
- Rosastegt oksetyndsteg med hvidløg og timian 
- Unghanebryst med citron og pinjekerner
- Honningbagte rodfrugter med rygeostcreme
- Små saltbagte kartofler med salsa romanesco 
- Ceasarsalat med sprøde hvidløgs croutons
- Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. couvert………………………225,- kr.
Inkl. Pære mazzarintærte med råcreme
Pris pr. couvert……………………....250,- kr.

Tekst billede
Nørlunds Gæstebud
Casa Kåtrup
Se fødevare kontrol